У Харкові надвечір 23 листопада утворилися серйозні затори на дорогах. Це пов'язано з тим, що після чергового масованого ракетного удару РФ по енергоінфраструктурі України Харків повністю знеструмлений. Відповідно, у місті не працюють світлофори.

Наземний електротранспорт та метро теж зупинилися. На маршрути вийшли додаткові автобуси, що тільки збільшило трафік.

Патрульна поліція вивела на найбільші перехрестя міста регулювальників. Водіїв закликають до обережності та дотримання правил руху, пішоходів просять носити світловідбивні елементи та переходити дороги з ліхтариками, бо у темряві на дорозі людей практично не видно.

Через те, що метро не працює, на зупинках громадського транспорту зібралися величезні черги.

4 5

Крім того, харків'яни повідомляють про черги на заправках. Зазначимо, що після попередніх ударів по енергоінфраструктурі перебоїв з паливом у Харкові не було. Більшість АЗС працює на генераторах.

Без світла сьогодні після обіду залишилося багато областей та великих міст України – Одеса, Дніпро, Львів, Хмельницький, Харків знеструмлені повністю, Київ – частково, немає світла у Сумській, Одеській, Львівській, Рівненській, Дніпропетровській, Чернігівській, Миколаївській областях. Крім того, що немає світла, у більшості регіонів немає води та опалення.

Частково знеструмленою після російських ударів опинилася ще й Молдова.

Попереднього масованого ракетного удару по енергоінфраструктурі України було завдано трохи більше тижня тому, 15 листопада. Тоді Харків та область залишилися без світла приблизно на півдоби.