Шість вибухів пролунало в Харкові сьогодні 21 вересня приблизно о 6 годині ранку. За словами голови обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, РФ завдала ракетних ударів по Слобідському району.

Пошкоджено виробничу будівлю цивільного підприємства, вікна у відділенні екстреної меддопомоги, є влучення в дорогу. Отримав поранення чоловік 58 років. Його доставили в лікарню. Чоловік 65 років отримав незначні ушкодження, госпіталізації не потребував.

За останній тиждень по Харкову кілька разів били ракетами. 

16 вересня об 11:10 по місту запустили по місту три ракети "Іскандер К" і три ракети С-300. Було пошкоджено будівлі цивільних підприємств, приватні житлові будинки, сталися пожежі. Поранено шестеро цивільних чоловіків. Їх доправили в лікарню в стані середньої тяжкості.

17 вересня близько 00:30 було завдано удару чотирма ракетами С-300 по цивільному підприємству. Виникла пожежа.

Близько опівночі 18 вересня прогриміло кілька вибухів. Було три прильоти в Холодногірському районі, внаслідок яких загорілася нежитлова будівля. Пожежу загасили рятувальники. Люди не постраждали.

20-21 вересня російські війська обстріляли ще кілька населених пунктів у Харківській області. 

21 вересня близько 1:00 ночі вдарили по смт Куп'янськ-Вузловий і селу Ківшарівка Куп'янського району. Пошкоджено гараж і будівлю, сталися пожежі. 

Учора, 20 вересня, в селі Одноробівка Богодухівського району обстрілами було пошкоджено три багатоквартирні та один приватний будинок, п'ять господарських будівель, чотири автомобілі, два гаражі. 

У селах Симинівка та Верхня Писарівка Чугуївського району через обстріли сталися лісові пожежі.

У селі Перовське Богодухівського району внаслідок мінометного обстрілу дістав осколкове поранення чоловік 65 років.