Стало відомо, чим харчуються харківські тепловики. У КП "Харківські теплові мережі" реформували систему харчування працівників, повідомляє видання “Коментарі”.

Фахівці комунального підприємства можуть вибрати різноманітні традиційні українські страви.

У раціоні тепловиків весь асортимент полтавських галушок. Святковий варіант страви – галушки на дріжджовому тісті з начинкою з курятини. Страву готують відносно швидко: тісто підходить за півгодини, начинка із вареної курятини запасається заздалегідь. Страву готують на паровій бані, додають засмажку з цибулі на олії.

Кухарі розповіли, що українські страви у меню є основними. Працівників "ХТМ" годують котлетами по-київськи, варениками, холодцем та борщем.

За словами начальниці цеху харчування Юлії Кривохижі, з початком війни українські страви набули особливого сенсу: вони і тіло насичують енергією, і дух підтримують, і надають гарного настрою всім працівникам підприємства.

"Адже коли на столі борщ із перцем і полтавські галушки - і зима не така холодна, і війна не така страшна", - заявила начальниця цеху.

2w-r2-Uvyi-Zw-Xz-Oo-JJZj-Avm-MMd 7-Zz-Lxh-Pd-J6-Kz-M7-BDd-Oz1725-Jv b-QOBX6-Qv-JXh-HFoz-HR5-Og-OPvih i-Ubr-JVZq9a8-VMmxr-Rtv-PR32pt V1-XWe9w-Z0a-XJ36-Lngo-ZZx-M0-PS
изменить размер gif картинки онлайн