В Ізюм повернули газопостачання. Голова ХОВА Олег Синєгубов повідомив, що перші 500 сімей Ізюма вже мають у будинках газ.

Крім того, відновлюється газопостачання 15 сіл Ізюмщини. Там підключено до газу вже близько 900 домоволодінь. Також продовжуються роботи і в селах Балаклійщини. Одночасно пусконалагоджувальні роботи з відновлення газопостачання пройшли у селах Грушівка, Благодатівка, Нечволодівка та Московка Куп'янського району. Також відбуваються відновлювальні роботи у селищі Волохів Яр Чугуївського району.

"Дякую нашим газовикам за їхню самовіддану працю. Усього за добу вони підключили газ більш ніж до 3000 будинків Ізюмського, Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів області. Роботи з відновлення газопостачання тривають", - зазначив Олег Синєгубов.

Робота газовиків у Харківській області – приклад не лише самовідданості співробітників, а й того, як швидко повертаються до життя звільнені території. Ще наприкінці вересня влада Ізюма називала ситуацію в місті близькою до апокаліптичної і говорила про те, що газ повернути в місто до опалювального сезону буде дуже складно. Стверджувалося, що лише деякі приватні будинки, можливо, вдасться знову газифікувати. Крім того, влада розповідала про дуже важкий психологічний стан людей після стільки місяців окупації та закликала жителів евакуюватися на зиму. Проте зараз у Ізюмі є світло, туди повертаються лікарі, а американська благодійна організація відкрила мобільний шпиталь.