Усі мешканці Харківської області перевірять показання лічильників газу. Про це повідомили у АТ "Харківгаз".

У лютому співробітники АТ "Харківгаз" розпочали контрольні зняття показань газових лічильників у домоволодіннях своїх клієнтів.

Як розповіли у компанії, контрольне зняття показань лічильників – це додаткова можливість виправити неточності на особових рахунках, вирішити важливі питання без поїздок до центрів обслуговування "Харківгазу". Після контрольної фіксації даних лічильника будь-які неточності на особовому рахунку буде виправлено.

АТ "Харківгаз" просить своїх клієнтів надати спеціалістам доступ до газових лічильників після того, як співробітники пред'являть службові посвідчення. Якщо газ у будинку не використовується, можна повідомити про нульове споживання блакитного палива за телефонами:

  • 066-300-2-888,
  • 098-300-2-888,
  • 093-300-2-888.

Якщо господарів не буде вдома під час візиту газовиків, співробітники "Харківгазу" залишать повідомлення про дату повторного візиту.

А харків'яни, які виїхали з міста під час війни, можуть не платити за газ, але для цього треба зібрати документи, що підтверджують виїзд. У компанії розповіли, що ВПО чи люди, які виїхали за кордон, мають право на перерахунок, проте плату скасують лише за останні 6 місяців. Про те, які потрібно зібрати документи для перерахунку – тут.