Міністерство реінтеграції тимчасово окупованих територій України спільно з ЮНІСЕФ забезпечать зимовим одягом дітей переселенців. Як повідомили у Харківській обласній адміністрації, насамперед зимовий одяг нададуть багатодітним сім'ям тимчасово переміщених осіб.

"Кожна дитина в сім'ї переселенців, а це немовлята та дітки віком від 2 до 14 років, зможуть отримати теплий сучасний комплект, який складатиметься із зимової куртки, светра чи світшота, термобілизни, зимових та спортивних штанів, шкарпеток, зимових черевиків, шапки, шарф і рукавички. Набори одягу уніфіковані та підходять як дівчаткам, так і хлопчикам", - зазначили у Мінреінтеграції.

Для отримання комплекту необхідно зателефонувати до кол-центру Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України за номером 15-48 або на номер +380 (66) 813 62 39 – Уповноваженого з ВПО та залишити заявку.


Увага! Читайте нас у телеграм-каналі Новини Status Quo
Там більше інформації!


Нагадаємо, з 1 жовтня Мінсоцполітики запроваджує у всіх регіонах України нові правила для переселенців за єдиною інформаційною системою соціальної сфери (ЄІССС). Це дозволить централізувати призначення, нарахування та виплати ВПО, що значно прискорить отримання допомоги та вирішення проблемних питань переселенців.