У Харкові після обстрілу, який РФ завдала "Шахедами" по нафтобазі, більше 1300 осіб Немишлянського району міста були без світла. Наразі їх заживлено за резервною схемою, повідомили "Харківобленерго".

Як розповів начальник Східного району електричних мереж Максим Різниченко, енергетики змогли відновити електропостачання всіх домів, крім тих, які були повністю знищені вогнем. Зараз фахівці працюють над відновленням основної схеми живлення.

За даними начальника ХОВА Олега Синєгубова, деякі дома відключені від газу, поки рятувальники не завершать роботи. Він підкреслив, що наразі пожежа локалізована. Ліквідація наслідків ворожих прильотів триває.

За даними ДСНС загальна площа пожежі склала 4100 кв. метрів. Повністю згоріли 15 житлових будинків. Для боротьби з вогнем залучено понад 200 рятувальників. 

У міськраді розповіли, що наразі працівники КП "Харківське ремонтно-будівельне підприємство" працюють на місці. Вони закривають віконні контури та двері пошкоджених будинків та усувають аварійні дахи.

У пожарі загинули дві родини. Троє дітей та їх батьки й ще одне подружжя.