Президент України Віктор Янукович планує відвідати Харків у вівторок, 13 грудня. Як повідомив голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, у цей день за участю президента будуть відкриті два об'єкти охорони здоров'я - нова лікарня у сел.Липці Харківського району та реанімаційне відділення обласної клінічної лікарні. Крім того, В.Янукович візьме участь у відкритті готелю "Kharkіv Palace".

Довідка "SQ". Обсяг інвестицій голови правління групи компаній "DCH" Олександра Ярославського в будівництво "Kharkiv Palace" становить 126 млн.дол. Готель розрахований на 180 апартаментів. Готельний комплекс - це підземний рівень (паркінг на 54 місця) і 13 наземних поверхів. На першому поверсі "Kharkiv Palace" розташуються вестибюль, торговельні і розважальні заклади, кафе, лобі-бар. На другому поверсі - ресторан, багатофункціональний зал, бізнес-центр та адміністративні приміщення готелю. На поверхах з 3-го до 10-го будуть розміщені готельні номери, у тому числі і трикімнатний президентський "люкс". На останньому поверсі заплановані SPA-центр і ресторан з панорамним видом на пл.Свободи, на якій розташований готель.

Під час проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу у 2012 р., згідно з підписаним з УЄФА договором, у "Kharkiv Palace" перебуватиме штаб-квартира європейського футбольного союзу. Тут же будуть мешкати цільові групи (так звана "сім'я") УЄФА.