Колишнім працівникам КП "Міськелектротранс", переведеним у новостворені комунальні підприємства "Салтівське трамвайне депо", "Жовтневе трамвайне депо", "Тролейбусне депо № 2", "Тролейбусне депо № 3" і "Міськелектротрансервіс", зберегли пільги на оплату житлово-комунальних послуг (ЖКГ). Таке рішення було прийняте 17 серпня на сесії Харківської міськради.

За інформацією директора Департаменту транспорту і зв'язку міськради Сергія Дульфана, працівникам п'яти нових підприємств нададуть стовідсоткові пільги на оплату послуг централізованого опалення, постачання гарячою і холодною водою, водовідведення та квартплату. Також стовідсоткову пільгу за користування газом та опаленням нададуть для працівників підприємств, що мешккають у приватному секторі.

Крім того, за словами С.Дульфана, додаткові соціальні пільги отримають неповнолітні діти до 18 років працівників підприємств у тому випадку, якщо обоє батьків працюють на підприємствах міськелектротранспорту.

Довідка "SQ". У лютому 2011 р. міськрада своїм рішенням надала співробітникам "Міськелектротрансу" пільги на оплату послуг ЖКГ. Подібні рішення міськрада приймала і в попередні роки.

У липні почалася реорганізація "ХКП "Міськелектротранс", унаслідок чого було утворено п'ять комунальних підприємств.