Из-за резонансного убийства семьи судьи в Харьков прибыли генпрокурор и министр внутренних делГенеральний прокурор України Віктор Пшонка та міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко сьогодні вранці прилетіли до Харкова у зв'язку із учорашнім убивством сім'ї судді Фрунзенського райсуду. Зараз вони проводять нараду зі слідчо-оперативною групою, яка працювала на місці вбивства. На нараді присутнє керівництво обласного МВС і прокуратури. Після наради запланований брифінг для преси.

Нагадаємо, вчора, 15 грудня, в День працівників суду, була вбита сім'я судді Володимира Трофимова. У квартирі в будинку на Московському проспекті були виявлені тіла самого судді, його дружини, їх сина і подруги сина. Всі тіла обезголовлені, при цьому голів на місці події не було.

Згідно з Єдиним державним реєстром судових рішень, загиблий суддя Трофимов розглядав цивільні та кримінальні справи. Останнє рішення він виніс 12 грудня - це була справа про призначення аліментів на дитину.

Правоохоронці вчора заявили, що розглядають різні версії вбивства, в тому числі пов'язані з професійною діяльністю загиблого.