В газете "Слобідський край" сменят главного редактораНаталю Жукову планують звільнити з посади головного редактора газети "Слобідський край". Про це повідомляється в проекті рішення сесії Харківської облради. Проект розробило управління з питань комунальної власності виконавчого апарату Харківської облради. Звільнення відбудеться за угодою сторін з достроковим розірванням контракту (№ 65 від 6 грудня 2010 р.).

Як повідомило інформоване джерело у виданні, головним редактором газети планується призначити головного редактора інтернет-видання "Міський дозор" Ларису Гнатченко.

Довідка "SQ". Як повідомив 18 серпня голова облради Сергій Чернов, облрада на наступній сесії розгляне питання про виділення обласній газеті "Слобідський край" та її творчому колективу фінансової допомоги. "Газета працює, причому з кожним днем - усе краще і краще. Точка зору депутатського корпусу - однозначно потрібно підтримувати видання цієї поважної не тільки в області, а й в Україні газети. Проблеми, які є в газеті, нам відомі", - повідомив С.Чернов.