В. Салыгин ушел в декретный отпуск - газета "Дело"Заступник голови Державної митної адміністрації Василь Салигін відмовився підписувати попередження про своє звільнення з посади у зв'язку зі скороченням. Про це повідомила газета "Дело" з посиланням на джерело в Кабінеті міністрів. "Мало того, що він відмовився підписувати документ, він ще й написав заяву на надання трирічної відпустки з догляду за дитиною", - повідомило джерело.

"Формально В.Салигін, звичайно, має право піти у декретну відпустку. Тільки у нас виникає питання - чому він вирішив скористатися ним тільки перед звільненням і лише через рік після того, як у нього в родині сталося поповнення", - зазначили газеті у відділі кадрів Кабміну.

Довідка "SQ". В.Салигін - народний депутат IV скликання. У 2006-2008 рр. був головою Харківської облради. Заступником голови Державної митної служби України призначений 21 квітня 2010 р.

Голова Державної митної служби України Ігор Калетник 29 вересня подав прем'єр-міністрові Миколі Азарову подання на звільнення двох своїх заступників - В.Салигіна і Петра Онопенка.