Вслед за Косиновым с предвыборной гонки снялся еще один кандидат по 169-му округуСамовисуванець Михайло Ронін, який був зареєстрований кандидатом у народні депутати за 169-м округом (Київський район, частина Московського району Харкова), відмовився від участі в передвиборчих перегонах. Він подав до Центрвиборчкому заяву з відмовою балотуватися, і ЦВК задовольнив її. Відповідна постанова опублікована на сайті ЦВК.

Довідка "SQ". Михайло Ронін - 1958 р.н., працює головою первинної профспілки ДНВО "Об'єднання "Комунар".

Раніше від участі у виборах у цьому ж окрузі відмовився начальник теруправління Рахункової палати по Харківській, Полтавській та Сумській областям Станіслав Косінов.

За 169-м округом до парламенту балотуються: Партія регіонів - народний депутат Ірина Бережна; ВО "Батьківщина" - консультант з економічних питань Олександр Кірш; партія "УДАР" - голова правління громадської організації "Правозахисний союз Київського району Харкова" Андрій Адамович; Компартія - завідувач ідеологічного відділу Харківського обкому Компартії Віктор Сидорченко; партія "Україна - вперед!" - Генеральний директор ТОВ "Елума-Україна" Ігор Стеценко; самовисуванці: президент громадської організації "Харківські сузір'я" Андрій Білогрищенко, замдиректора з економічних питань Українського державного науково-технічного і проектного інституту промислових технологій Олег Старих і приватний підприємець Максим Почапський.