В марте откроется прямой авиарейс из Харькова в БакуЗ березня цього року з міжнародного аеропорту "Харків" можна буде дістатися в Баку (Азербайджан) прямим рейсом. Як повідомили "SQ" в прес-службі харківського аеропорту, з 15 березня перельоти за маршрутом Харків-Баку будуть виконуватися один раз на тиждень, по п'ятницях, а починаючи з 7 травня - двічі на тиждень, по вівторках і п'ятницях.

Вильоти з Баку до Харкова до 7 травня будуть виконуватися по суботах, з 7 травня - по середах і суботах. Вартість квитка в обидва боки, включаючи всі збори, - від 450 дол., в один бік - 267 дол. Рейси виконуватимуться авіакомпанією "Ютейр Україна" на повітряних суднах типу "CRJ-200".

Також у прес-службі відзначили, що найближчим часом перелік міжнародних напрямків харківського аеропорту може поповнитися й іншими прямими рейсами. Зокрема, починаючи з 2 червня авіакомпанією "Ютейр Україна" будуть виконуватися прямі рейси з Харкова в Санкт-Петербург - раз на тиждень, по неділях. Вартість квитка в обидва боки, включаючи всі збори, - 439 дол., в один бік - 265 дол. Тип повітряного судна - "CRJ-200". Час вильоту з Харкова - о 9.00, із Санкт-Петербурга - о 14.10.

Крім того, ведуться переговори про введення починаючи з червня 2013 р. прямого авіасполучення між Харковом і Сімферополем, а також Афінами.