На Московском проспекте появится новая транспортная развязка. Сам проспект реконструируют к концу 2012 годаНа Московському проспекті, перед мостом біля велозаводу, з'явиться нова транспортна розв'язка. Про це 29 серпня повідомив журналістам директор Департаменту будівництва та дорожнього господарства Харківської міськради Володимир Чумаков. Він зазначив, що зараз робота зі створення розв'язки знаходиться на стадії проектування.

За словами В.Чумакова, реконструкція Московського проспекту вже почалася. "Цього року ми проведемо реконструкцію проспекту до моста біля велозаводу, буде капітально відремонтовано дорожнє покриття від Вірменського провулка до вул.Соїча. При цьому планується замінити всі інженерні мережі та комунікації. Але тут виникають складнощі, оскільки на дорозі багато старих люків, багато колодязів - їх потрібно замінити, щоб після реконструкції вже до цього не повертатися", - підкреслив директор Департаменту дорожнього господарства.

За його словами, капітальний ремонт Московського проспекту затягнеться на два роки. Повністю його планується завершити до кінця 2012 року.