На вулицях Греківській і Жовтневої революції в Харкові планується відремонтувати дороги та поміняти трамвайні колії. Про це 26 жовтня під час онлайн-конференції повідомив харківський міський голова Геннадій Кернес. За його словами, технічна документація наразі розробляється, після чого на роботи будуть виділені гроші. Говорити про терміни ремонту доріг і шляхів мер не став, але зазначив, що затягувати з ремонтом не будуть. "Вулицю Жовтневої революції взагалі сьогодні можна порівняти з танковим полігоном, якою просто не можна їздити", - додав Кернес.

Також мер нагадав, що в рамках реконструкції площі Рози Люксембург на цій площі також перекладуть трамвайні колії. "Ці шляхи перекладуть за сучасними технологіями. Я вже бачив попередній проект, але він ще не затверджений. Трамвай на площі залишиться, але тепер усе буде зроблено за рекомендаціями фахівців", - додав Кернес.

Що стосується ремонту доріг, то мер зазначив, що наступного року в Харкові продовжиться капітальний ремонт основних магістралей і внутрішньоквартальних доріг. За його словами, в планах на наступний рік - ремонт Московського проспекту, пр. Маршала Жукова, пр. Тракторобудівників, пр. Перемоги, вул. Харківських Дивізій, вул. Ощепкова, вул. Гвардійців Широнінців, вул. Цілиноградської. Також завершиться ремонт пр. 50-річчя СРСР.