Ко Дню города в Харькове отремонтируют больше 20 выходов из метро

До 20 серпня в Харкові відремонтують 26 виходів зі станцій метро. Про це 21 липня повідомив журналістам генеральний директор КП "Харківський метрополітен" Михайло Карамшук.

 

За його словами, вартість робіт - "мільйони гривень". Усі роботи фінансуються за рахунок коштів метрополітену. "Я в понеділок об'їжджав усі ці виходи, говорив з робітниками, і в мене є впевненість, що ми цю роботу завершимо вчасно", - заявив М.Карамшук. За його словами, в процесі ремонту виникає необхідність проведення додаткових робіт - зокрема, виявилося, що на станції метро "Університет" прогнив кабель під підлогою, і його доводиться міняти. Він також зазначив, що в районі станцій метро, ​​на яких періодично бувають підтоплення, будуть знесені малі архітектурні форми, оскільки їх установка сприяє підтопленням.

"Наприклад, на станції "Студентська" ці МАФи встановили так, що вся вода, яка йде паралельно вул.Блюхера, чітко заходить до виходу з метро. Наші працівники зняли позначки - те, що було в проекті, і те, що є зараз, і близько не сходиться. Звичайно, треба зносити і рівняти бульдозером, тоді буде інший потік води", - заявив М.Карамшук. За його словами, на цій станції треба знести 7 МАФів. Окрім того, планується встановити ще одну сходинку біля входу на станцію метро "Героїв праці", оскільки її фактично закатали в асфальт. Це призводить до того, що вода потрапляє в метрополітен.

М.Карамшук також зазначив, що жоден кіоск, який знаходиться в пішохідних виходах з метро, ​​не припинить свою роботу, а й нових кіосків там найближчим часом не з'явиться.

Ко Дню города в Харькове отремонтируют больше 20 выходов из метро Ко Дню города в Харькове отремонтируют больше 20 выходов из метро