В Карелии разбился Ту-134. По предварительным данным, среди 44-х  погибших - вице-президент харьковского банка "Грант"У катастрофі літака Ту-134 у Карелії (Росія), яка сталася 20 червня, загинули 44 людини. Як повідомили "РИА Новости", на борту літака перебувало 52 людини, 44 загинули, вісім отримали травми.

Літак не долетів до злітно-посадкової смуги близько 700 м. За даними Росавіації, аварія сталася о 22.40 у складних метеоумовах. За даними відомства, при заході на посадку в аеропорт Петрозаводська літак Ту-134 авіакомпанії "Русейр", що виконував рейс Москва ("Домодєдово") - Петрозаводськ ("Бесовци"), "зіткнувся з землею і зруйнувався".

Слідство розглядає кілька версій авіакатастрофи: людський фактор, тобто помилка пілота або наземних служб; складні метеоумови, а також технічні несправності літака або обладнання аеропорту. Серед загиблих двоє громадян України - Христина Онищенко і Ваграм Сімов'ян.

За попередніми даними, В. Сімов'ян - віце-президент харківського банку "Грант". Як повідомили "SQ" у банку, у катастрофі загинув віце-президент банку, але поки не пройшло впізнання тіла, стверджувати щось не можна.