Предприниматели "Барабашово" перекрыли движение в районе рынкаБлизько 1 тис. працівників ТЦ "Барабашово" (Харків) сьогодні, 19 квітня, перекрили автомобільний, тролейбусний і трамвайний рух на перехресті вул.Академіка Павлова і пр.50-річчя ВЛКСМ. Як повідомив кореспондент "SQ" з місця подій, мітингувальники заявили, що їхні дії пов'язані з підвищенням орендної плати на ринку.

Близько 13.00 до пікетувальників вийшов генеральний директор ТОВ "Проперті Менеджмент Україна" Андрій Колос (ТОВ "Проперті Менеджмент Україна" - новий керівник ринку - "SQ"), який заявив, що зараз змінюється система нарахування орендної плати на ринку, оскільки ТЦ передається в управління іншій структурі (раніше ринок управлявся компанією "Харківоптторг" - "SQ"). За словами А.Колоса, підприємці повинні переукласти договори з компанією "Проперті Менеджмент Україна". Він зазначив, що у зв'язку з новою диференціацією орендної плати у деяких підприємців тарифи підвищилися, у деяких - знизилися.

За словами однієї з підприємців, раніше у неї за кіоск площею 2,5 кв.м орендна плата становила 1,8 тис.грн. на місяць, у новому договорі з "Проперті Менеджмент Україна" вказана орендна плата в 2,6 тис.грн.

Як повідомив "SQ" заступник начальника КП "Міськелектротранссервіс" Олександр Укіс, рух трамваїв і тролейбусів на цьому перехресті зупинений з 10.40. Стоїть більше 10 складів.

Предприниматели "Барабашово" перекрыли движение в районе рынка Предприниматели "Барабашово" перекрыли движение в районе рынка