Спостережна рада ПАТ "Концерн АВЕК і Ко" (Харків) своїм рішенням призначила головою правління концерну Андрія Колоса (колишній гендиректор ТОВ "ХарОптТорг", пізніше - генеральний директор ТОВ "Проперті Менеджмент Україна"). З посади голови правління звільнений Віталій Косоріга. Головою спостережної ради обраний Віктор Ларченко (раніше був віце-президентом з роботи з держорганами концерну). З цієї посади загальними зборами акціонерів від 28 квітня звільнений Олексій Чернишов (був головою спостережної ради з 2007 р.). Про це повідомив концерн у бюлетені "Цінні папери України".

Також спостережна рада концерну призначила директором з правових і корпоративних питань товариства Олександра Сколібога, який, відповідно до нового статуту акціонерного товариства, увійшов до складу правління. Членами спостережної ради переобрані Валерій Багінський, Юрій Шеремет, Геннадій Броншпак, В.Косоріга, з посади члена спостережної ради звільнений Евгеніс Закманс. Головою ревізійної комісії переобраний В'ячеслав Модзалевський.

Довідка "SQ". Концерн "АВЕК" працює в секторі комерційної нерухомості України з 1994 р. В активі групи "АВЕК" - реалізовані проекти девелопменту оптово-роздрібних торговельних центрів, супермаркетів, торговельних і офісних центрів. У структурі активів окрему роль відіграють оптово-роздрібні ринки, включаючи ТЦ "Барабашово", - найбільший торговельний об'єкт в Україні.