Невідомі вранці 15 квітня, близько 5.00, знесли кіоск фірми "Tabacco" на пр. Гагаріна (в районі автовокзалу) в Харкові. Про це "SQ" повідомили представники компанії.

Як повідомили очевидці подій, близько 30 осіб, які не представилися і не пред'явили ніяких документів, зламали двері кіоску і винесли двох працівників кіоску з приміщення. Після чого вивезли кіоск у невідомому напрямку.

За інформацією представників "Tabacco", представники комунальних служб Харківського міськради 12 і 13 квітня намагалися демонтувати цей кіоск. За словами власників, на кіоск є всі дозвільні документи, в т.ч. договір оренди землі. Як заявив директор "Tabacco" Сергій Яровенко, коментуючи ситуацію, що склалася, "не зважившись застосувати силу до людей днем, це зробили вночі".

Довідка "SQ". Кіоск "Tabacco", розташований на вул.Сумській, 19, демонтовано 2 квітня представниками комунальних служб міста. Про це повідомили "SQ" в прес-службі громадської організації "Харкiвськi сузір'я". За інформацією прес-служби, президент організації "Харкiвськi сузір'я" А. Білогрищенко є засновником компанії "Tabacco". Демонтаж кіоску А. Білогрищенко пояснив політичними мотивами, оскільки днями він заявив про своє рішення балотуватися на пост харківського міського голови.