Поезд Hyundai Киев-Харьков сегодня не смог выехать из столицыШвидкісний потяг "Інтерсіті +", який мав вирушити з Києва до Харкова о 6.17, не зміг виїхати. Як передала МГ "Об'єктив", пасажири поїзда повідомили, що їх пересадили до складу "Столичний експрес".

У ДП "Українська залізнична швидкісна компанія", яка обслуговує нові потяги, повідомили, що "Hyundai" замінили крюківським складом, проте причини заміни не повідомили. До Харкова складу прийде приблизно на 40 хвилин пізніше запланованого часу. Через те, що пасажирам довелося їхати поїздом класу нижче, їм призначена компенсація, в якому розмірі, в компанії поки не говорять. Повідомляють тільки, що "по прибуттю потрібно звернутися на вокзал".

Довідка "SQ". За останні два дні з потягами "Hyundai" сталися ще дві НП. 13 грудня в полі на кордоні між Харківською та Донецькою областями зламався поїзд, який слідував за маршрутом Донецьк-Київ. За словами пасажирів, вони 7 годин сиділи в потязі без тепла і світла. Вночі 14 грудня на 2 години зупинився рух швидкісного потягу "Hyundai" (Інтерсіті+ № 150) сполученням Київ-Донецьк. Затримка в русі поїзда сталася через обрив контактного дроту.