Швидкісний потяг "Hyundai", що прямує за маршрутом Київ-Донецьк, сьогодні, 20 грудня, знову зламався. Як повідомив сайт "5-го каналу", близько 11.00 він зупинився посеред поля на Харківщині.

У потязі відключилися світло та опалення, тому у вагонах було дуже холодно. Пасажирам довелося чекати півтори години прибуття тепловоза, який повинен був відбуксирувати поїзд до найближчої залізничної станції. "Як пояснили нам провідники, проблема не в самому поїзді, а в перепадах електричної напруги. Зараз до нас приїхав тепловоз, він повезе нас назад до Лозової - як кажуть провідники, це займе близько 20 хвилин. Там "Hyundai" будуть знову намагатися підключити до електромережі. Якщо це зробити не вдасться - ми пересядемо на інший потяг. У "Hyundai" дуже холодно, люди скаржаться, вони кажуть, що це вже не перша поломка і що вони більше не будуть їздити цим потягм. Тут є також матері з дітьми, дітям холодно, навіть щоб попросити окріп, вони повинні заплатити 5 грн.", - розповів кореспондент "5-го каналу", який знаходиться в потязі.

Довідка "SQ". За останні два тижні сталося понад 10 різних поломок поїздів "Hyundai". "Укрзалізниця" і Українська залізнична швидкісна компанія пояснюють їх поганими погодними умовами.