Охоронець супермаркету "Дарс" на Новій Баварії в Харкові Олексій Мединець, який 12 липня вдарив дівчину-касира, наразі не працює в супермаркеті. Про це 4 серпня повідомив "SQ" виконавчий директор ТОВ "Дарс-Д" Сергій Шуманський. За його словами, про місцезнаходження О.Мединця компанії нічого невідомо.

С.Шуманський також повідомив, що постраждалій - касиру Дарині Абрамюк у період її перебування на стаціонарному лікуванні надана матеріальна допомога в розмірі, обумовленому з її родичами. Виконавчий директор підкреслив, претензій з цього приводу до "Дарс-Д" у них немає.

С.Шуманський також висловив подив з приводу поширення в інтернеті недостовірної інформації про те, що А.Мединець нібито досі працює охоронцем.

Довідка "SQ". У Д.Абрамюк у результаті інциденту зламана щелепа. За її словами, охоронець систематично ображав її, і після одного з таких випадків вона вдарила його по голові пластиковою тарілочкою для здачі. Після цього охоронець вдарив її кулаком в обличчя.

Як заявив 1 серпня "SQ" активіст молодіжної організації "Фундація регіональних ініціатив" Юрій Сулима, охоронець зараз переховується від переслідувань у Росії. За фактом побиття касира порушено кримінальну справу за статтями Кримінального кодексу "Хуліганство" і "Нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості", за що винуватцю загрожує від 3 до 5 років ув'язнення.