"Олександр Фельдман - самодостатній політик, який здатний на прийняття самостійних рішень і який завжди має свою власну позицію", - заявила екс-депутат Харківської міськради від БЮТ Олена Стронова у відповідь на прохання "SQ" прокоментувати висловлювання політолога Валерія Дудка про входження народного депутата О.Фельдмана до фракції Партії регіонів (нагадаємо, В.Дудко заявив, що входження О.Фельдмана до фракції ПР було прогнозованим і "серед регіоналів власник ТЦ "Барабашово" приживеться" - "SQ").

"Це коментар не політолога, а штатного співробітника політичної сили. Політолог - це зовсім інша професія. Коментар професійного політолога завжди відрізняє глибина класичних політологічних знань, широкий академічний кругозір і безумовна неупередженість. Усе інше до професійної політології не має ніякого стосунку і нічим не відрізняється від дозвільних розмов за чашкою чаю", - заявила О.Стронова.

Довідка "SQ". В.Дудко заявив 16 березня, що входження О.Фельдмана до складу фракції ПР можна було передбачити. "Це рішення зріло давно, адже бізнес завжди під контролем тих, хто тримає владу в своїх руках. Потрапить він, найімовірніше, до кола олігархів. А в яку з груп Партії регіонів він піде, залежить від того, хто надасть йому сприятливі умови і захист для бізнесу. Швидше за все, претендувати на партквиток регіоналів Фельдман не стане, щоб остаточно не руйнувати свою репутацію", - підкреслив В.Дудко.

О.Фельдман, обраний до Верховної Ради за списком Блоку Юлії Тимошенко, 14 травня 2010 р. увійшов до складу парламентської коаліції "Стабільність і реформи". 24 липня він був виключений з партійних рядів ВО "Батьківщина". 16 березня позафракційний О.Фельдман увійшов до фракції Партії регіонів.