Десятирічний Олег Дорогинський, який у кінці жовтня ледве не потонув у харківському аквапарку "Джунглі", помер о 19.30 26 листопада в Харківській обласній інфекційній лікарні, не приходячи у свідомість. Цю інформацію "SQ" повідомив головлікар лікарні Дмитро Кухар.

"Стан хлопчика був дуже важкий. Дитина з того часу, коли його доправили до нас з аквапарку, перебувала на апаратному диханні", - зазначив Д.Кухар. За його словами, зараз розслідуванням події займається прокуратура Фрунзенського району, яка пізніше й оголосить результати розтину.

Як повідомив "SQ" начальник Головного управління охорони здоров'я Харківської облдержадміністрації Олександр Галацан, у хлопчика була важка травма. "Як мені повідомляли лікарі, протягом останнього тижня мозок його вже фактично не працював", - підкреслив О.Галацан.

Довідка "SQ". О.Дорогинський - учень 1-ї української гімназії Краматорська (Донецька обл.). Наприкінці жовтня в дні шкільних канікул він разом із групою дітей з Краматорська приїхав до аквапарку "Джунглі", де втратив свідомість і трохи не потонув. У несвідомому стані хлопчик був доправлений до Харківської обласної дитячої інфекційної лікарні.

Поки, за результатами перевірки, прокуратура відмовила в порушенні кримінальної справи за ст. 367 КК України (службова недбалість) стосовно класної керівниці, що супроводжувала дітей. За фактом інциденту вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 137 КК України (неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей).