На вул. Клочківській у Харкові 18 грудня двох молодих пішоходів переїхали два автомобілі. Про це 19 грудня повідомили "SQ" у відділі ДАІ Харкова.

Трагедія сталася приблизно о 6.50. Автомобіль "ГАЗ -3302" збив 23-річного хлопця і 23-річну дівчину. Після цього на цих же пішоходів наїхав ще один автомобіль, "ЗАЗ-110307". У результаті аварії дівчина отримала травми, несумісні з життям, і померла на місці. Другого пішохода доправили до міської лікарні швидкої допомоги з відкритим переломом лівої гомілки і правого стегна. Хлопець був нетверезий.

Окрім того, на пр. Тракторобудівників приблизно о 10.35 сталася аварія, в якій постраждала дитина. Автомобіль "Hyundai" зіткнувся з автомобілем "ВАЗ -21063" на перехресті пр. Тракторобудівників та Салтівського шосе. В результаті аварії постраждали 57-річний водій іномарки, його пасажир - 9-річна дівчинка і пасажир автомобіля "ВАЗ" - 37-річний чоловік. Усіх постраждалих з травмами доправили до міської лікарні швидкої допомоги.

Ще одне ДТП сталося в той же день о 20.20 на вул. Корчагінців. Автомобіль "Toyota" лоб у лоб зіткнувся з автомобілем "Geely". В результаті аварії постраждав 21-річний водій "Geely" і два його пасажири - жінки 38-ми та 51-го року. Обидві жінки були нетверезі, вони отримали закриті черепно-мозкові травми і забиття. Водій отримав закритий перелом лівого стегна і кісток таза.