На орендованому складі в Краснограді орендар виявив труп охоронця складу. Про смерть свого працівника 6 березня він повідомив до місцевого райвідділу міліції. За інформацією сайту Головного управління МВС України в Харківській області, до місця події негайно виїхала слідчо-оперативна група райвідділу. Явних ознак насильницької смерті на тілі загиблого вона не виявила, але пізніше стало ясно, що чоловік помер унаслідок черепно-мозкової травми.

Невдовзі за підозрою у скоєнні злочину правоохоронці затримали 51-річного мешканця Краснограда. Підозрюваний розповів міліціонерам, що 27 лютого близько 22.00 він прийшов на роботу до свого знайомого охоронця на склад. Після розпиття спиртних напоїв між ними виникла сварка, під час якої підозрюваний кілька разів ударив приятеля стільцем по голові. Травмований до ранку прийшов до тями, відчергував і пішов додому. До лікарів він не звертався і потім ще кілька разів вийшов на чергування. Але, як встановила судово-медична експертиза, його смерть настала від отриманих тієї ночі травм та ускладнень.

Слідчий відділ Красноградського райвідділу міліції порушив кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Зараз підозрюваний заарештований, йому загрожує до 15 років позбавлення волі.