Пасажирський потяг смертельно травмував 32-річну мешканку Чугуївського району 4 липня на перегоні "Чугуїв - Коробочкине". Про це повідомив прес-служба управління МВС на Південній залізниці. Як пояснили машиністи поїзда, жінку побачили за 150 метрів, застосували екстрене гальмування, але трагедії уникнути не вдалося. Обставини події з'ясовуються.

За даними прес-служби, 6 липня до чергової частини на ст. Лозова надійшло повідомлення про те, що на ст.Лихачеве 24-річний мешканець Первомайського був смертельно уражений ударом струму. Виявилося, що хлопець, перебуваючи в нетверезому стані, вирішив залізти на вагон поїзда, який перебував на станції, але не врахував, що через контактну підвіску вагона проходить електричний струм. Від отриманого розряду він помер.

8 липня на під'їзній колії до підприємства, яке знаходиться біля ст. Безлюдівка, зіткнулися тепловоз і автомобіль "Газель". Зіткнення сталося на нерегульованому перехресті. За кермом "Газелі" знаходився 18-річний харків'янин. Постраждалих немає. Обставини події з'ясовуються.