Автомобіль "ВАЗ-21112" уранці 6 січня на пр. Гагаріна в Харкові збив двох дівчат. Постраждалих з переломами стегна і гомілки, травмами голови доправили до лікарні швидкої і невідкладної медичної допомоги. Як повідомили 8 січня "SQ" у відділі ДАІ Харкова, дівчата були нетверезими.

Близько 5.45 на перехресті Московського проспекту і пров. Слюсарного зіткнулися автомобілі "Chevrolet" і "ВАЗ-2108". Водій "Chevrolet" отримав перелом променевої кістки, водій "вісімки" - забиття грудної клітини і перелом голеностопа. Постраждалих доправили до лікарні швидкої і невідкладної допомоги. Водій "ВАЗу" знаходився за кермом у нетверезому стані.

Близько 18.00 на Мереф'янському шосе, біля будинку № 28, зіткнулися автомобілі "Jeep Wrangler" і "Kia Sorento" (обидва водія 1970 р.н.), що їхали назустріч один одному. Після цього джип вилетів у кювет. У ДТП постраждали водій цього авто та пасажир, жінка 1974 р.н. Чоловік отримав закриту черепно-мозкову травму, перелом основи черепа, тупі травми грудної клітини і живота, жінка - закриту черепно-мозкову травму і рвану рану обличчя. Постраждалих теж доправили до лікарні.

Приблизно о 21.15 біля будинку № 40 по пр. 50-річчя ВЛКСМ відбулося ще одне зіткнення автомобілів. Зіткнулися "Opel Vectra" (водій 1983 р.н.) і "ВАЗ-210114" (водій 1974 р.н.), який їхав за ним. У ДТП постраждали нетверезий водій "ВАЗу", водій "Opel", а також нетверезі пасажири "Opel" (дівчина 1985 р.н. і чоловік 1977 р.н.). З травмами голови та забиттями їх доправили до Обласної клінічної лікарні та лікарні швидкої допомоги.