Из-за непогоды упало несколько деревьев, парализовано движение транспорта, подтоплены улицыУ Харкові сильний вітер повалив декілька дерев на контактні дроти. Через це паралізовано рух тролейбусів № № 1,3 і 7, а також трамваїв № № 6 і 8. Як повідомив "SQ" начальник служби руху ХКП "Міськелектротранс" Олександр Укіс, дані ще надходять у "Міськелектротранс". Поки відомо про дерева, які впали на пр.Московському в районі Харківського підшипникового заводу, на вул.Плитковій, вул. Північній, перехресті пр.Косіора і пр.Фрунзе, біля видавництва "Харків" на Московському проспекті, а також на перехресті пр.Маршала Жукова і вул.Танкопія.

Біля виходу в бік ринку у ст.метро "Маршала Жукова" від дерева висотою близько 30 м відвалилася гілка і впала впоперек виходу з метро. Як розповів "SQ" очевидець події, дерево розбило лоток з овочами, ніхто не постраждав.

Як повідомив "SQ" генеральний директор КП "Харківський метрополітен" Михайло Карамшук, через дощ на 30 хвилин був закритий один з вестибюлів ст. метро "Студентська" і вестибюль ст. метро "Героїв праці". "Близько 17.30 вода почала заходити у вестибулі, через що їх довелося перекрити. Самі станції метро продовжували працювати безперервно, потяги ходили згідно з графіком", - підкреслив М.Карамшук.

Окрім того, в Харкові підтопило кілька вулиць - зокрема, Московський проспект, вул.Героїв праці, вул.Академіка Павлова, пр. 50-річчя СРСР. За інформацією очевидців, на пр.50-річчя СРСР, в районі клубу "Армагедон", у великій калюжі застрягли два автомобілі. Через те, що вони не можуть роз'їхатися, утворився великий затор.

Из-за непогоды упало несколько деревьев, парализовано движение транспорта, подтоплены улицы Из-за непогоды упало несколько деревьев, парализовано движение транспорта, подтоплены улицы
Из-за непогоды упало несколько деревьев, парализовано движение транспорта, подтоплены улицы  
фото Харьковфорум