Попкорн - це улюблені ласощі багатьох з нас. Цей смак дитинства залишається незмінним атрибутом сімейних кінопереглядів, коли біля екрану телевізора збираються всі члени родини, включаючи чотириногих домашніх улюбленців. Light Corn - це продукт не лише смачний, але і корисний, так як для його виготовлення використовуються тільки природні компоненти. Такий продукт не містить канцерогенів і шкідливих штучних підсилювачів смаку. Новий вітчизняний продукт складається з зерен справжньої кукурудзи і природних добавок.

Різновиди попкорну

Виробник пропонує продукцію на будь-який смак. Це попкорн з додаванням морської солі, зелені і сметани, а також, улюблений усіма, сирний попкорн, до складу якого входить сир чеддер. Головною відмінністю даного продукту є відсутність шкідливих інгредієнтів. Смачні ласощі не містять цукру, жодних консервантів і штучних ароматизаторів, що викликають алергічну реакцію і шкодять здоров'ю. Кожна упаковка попкорну від бренду «Light Corn» містить на шістдесят відсотків солі менше, ніж всі інші види продукції.

Шкідливість глютену

Зараз дуже багато дітей та дорослих страждають від непереносимості глютену, який міститься майже у всіх зернових продуктах. Це пшениця і ячмінь, жито та інші види злакових. Основною перевагою попкорну «Light Corn» є відсутність глютену і дуже низький глікемічний індекс. Продукція відноситься до цільнозернового виду товару і виготовляється на основі якісного кокосового масла.

Особливості приготування попкорну

Незвичайний зовнішній вигляд попкорну виходить завдяки спеціальному сорту кукурудзи і нагріванню при певній температурі. Кукурудзяне зерно має дуже тверду зовнішню оболонку, яка не пропускає вологу. В процесі нагрівання вода не може випаровуватися з зерна, що призводить до сильного внутрішнього тиску. Оболонка розривається, а зернятко вивертається, формуючи квіточки кремового кольору незвичайної форми. Якщо не додавати підсилювачі смаку, то звичайний попкорн може мати багато корисних властивостей. Разом з продуктом в організм людини надходить багато натуральної клітковини, вітаміни групи В і навіть білки з вуглеводами. Попкорн містить мало калорій і зменшує напади голоду, що може допомогти тим, хто бореться із зайвою вагою.