Апелляционный суд Киева оставил в силе приговор ЛуценкоАпеляційний суд Києва відмовив у задоволенні апеляції екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка і залишив чинним вирок стосовно нього Печерського райсуду Києва. Таке рішення сьогодні, 22 листопада, оголосив суддя Олег Присяжнюк, повідомила "Українська правда".

Нагадаємо, Апеляційний суд Києва розглядав скаргу Луценка на вирок Печерського райсуду Києва у справі про отруєння Ющенка. Екс-міністра МВС визнали винним в організації незаконного стеження за водієм колишнього заступника голови СБУ Володимира Сацюка. За це його засудили до двох років позбавлення волі..

Довідка "SQ". 27 лютого 2012 р. Печерський районний суд Києва визнав Луценка винним у скоєнні низки посадових злочинів і засудив його до чотирьох років позбавлення волі з конфіскацією майна. Суд визнав Луценка винним у перевищенні повноважень при прийомі на роботу свого водія, нарахуванні йому завищеної зарплати і наданні квартири, а також у розтраті бюджетних коштів на святкування Дня міліції. Досудове слідство у кримінальній справі стосовно екс-глави МВС і ще трьох колишніх співробітників відомства встановило, що вони завдали державі збитків у розмірі більше 970 тисяч гривень.

17 серпня Печерський районний суд визнав Луценка винним у недбалості при продовженні оперативно-розшукових заходів стосовно водія колишнього заступника голови СБУ