Центральна виборча комісія (ЦВК) затвердила кандидатів у народні депутати в мажоритарних округах, висунутих від Партії регіонів. Інформація про реєстрацію кандидатів опублікована на офіційному сайті ЦВК.

Кандидатами в депутати у мажоритарних округах Харкова зареєстровані народні депутати Валерій Писаренко (округ № 168), Ірина Бережна (№ 169), Дмитро Святаш (№ 170), Олександр Фельдман (№ 174) та Ірина Горіна (№ 171), а також депутати Харківської міськради Володимир Мисик (№ 172) та Анатолій Денисенко (№ 173).

В округах Харківської області зареєстровані народний депутат Дмитро Шенцев (№ 176), екс-голова Дергачівської райдержадміністрації Володимир Кацуба (№ 175), начальник ДП "Південна залізниця" Віктор Остапчук (№ 177), депутат Харківської облради Дмитро Добкін (№ 178), президент ІГ "УПЕК" Анатолій Гіршфельд (№ 179), голова Зміївської райдержадміністрації Євген Мураєв (№ 181) і народний депутат двох скликань Олександр Біловол (№ 180).

Коментуючи рішення ЦВК, Бережна зазначила: "Для мене велика честь бути представником Партії регіонів на даному окрузі. Але особливо почесно, що мешканці Київського району Харкова бачать мене своїм представником у парламенті". Бережна також заявила, що готова до виборчих перегонів: "Мені є з чим іти до людей. І я йду перемагати", - заявила вона.

Також затверджені кандидати від Партії регіонів за партійним списком. У ньому - вісім харків'ян: нардеп Інна Богословська (№ 60), заступник директора асоціації "Бізнес-центр "Правозахист" Василь Поляков (№ 75), нардеп Василь Потапов (№ 95), перший заступник голови Харківської облради Олена Олешко (№ 140), перший віце-президент ТОВ "Констракшн Груп Інтернешнл" Євген Гутков (№ 171), начальник відділу організаційно-правової роботи облорганізації Партії регіонів Ольга Свідерська (№ 199), помічник Олешко Ірина Трістан та замначальника Головного управління у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської облгосадмінірстраціі Євген Шаньшин (№ 222).
 

Довідка "SQ". Партія регіонів 30 липня на своєму з'їзді затвердила список кандидатів в народні депутати по мажоритарних округах.

Парламентські вибори відбудуться в Україні 28 жовтня.