Работникам завода им.Шевченко не выплатили зарплату. На предприятии отключили электричествоПрацівникам ДП "Харківський приладобудівний завод ім.Шевченка" на 12.00 29 березня не почали виплачувати зарплату, хоча очікувалося, що в цей день її видадуть. Про це повідомив "SQ" заступник голови профкому заводу Анатолій Експеріандов.

За його словами, можливо, це пов'язано з тим, що на заводі вже другий день немає електроенергії і немає можливості оформляти бухгалтерську документацію. "Електрики немає, опалення теж не працює, і люди почали розходитись по домівках", - зазначив А.Експеріандов.

Як повідомило джерело на заводі, зарплату не почали видавати і на 14.00. За його словами, "зарплати немає і, напевно, сьогодні вже не буде".

Як повідомили "SQ" в АК "Харківобленерго", електропостачання заводу ім.Шевченка припинене через заборгованість підприємства за електроенергію у розмірі 270 тис.грн. "Зараз ведуться переговори про можливість подачі електроенергії на завод", - відзначили в компанії.

Довідка "SQ". Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін заявив, що 29 березня працівникам заводу ім.Шевченка виплатять зарплату за один місяць. Гроші на зарплату надійдуть за рахунок кредиту. За даними ЗМІ, кредит дадуть банки "Фінрост" і "Золоті ворота".