На ДП "Харківський приладобудівний завод ім.Шевченка" планується провести страйк. Про це повідомив "SQ" лідер громадської організації "Трудова Харківщина" Павло Тищенко. За його словами, працівники обурені тим, що їм не виплачується зарплата, завтра вранці (21 серпня) вони планують зібратися біля центральної прохідної. Про акцію повідомлені голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін і генеральний директор держконцерну "Укроборонпром" Сергій Громов (їм відправлені листи кур'єрською поштою). У листах також міститься запрошення прийти до робітників і пояснити їм ситуацію, що створилася.

За словами Тищенка, у зв'язку з ситуацією, що створилася з невиплатою зарплати заводчани вирішили 24 серпня провести акцію протесту на пл.Свободи в Харкові.

Довідка "SQ". Завод ім.Шевченка виробляє телефонні станції, системи управління для спецтехніки і енергооб'єктів. У 1992-1997 рр. на заводі освоїли серійне виробництво електронних систем, приладів, блоків та датчиків, призначених для використання в різних видах бронетанкової техніки. У червні 2012 р. заборгованість із зарплати на підприємстві склала 30 млн.грн.