У зимовому розкладі 2012/2013 компанія "Air Arabia" збільшить кількість рейсів, наступних за маршрутом Харків-Шарджа (ОАЕ). Про це повідомили в Міжнародному аеропорту "Харків". Вильоти з Харкова будуть здійснюватися двічі на тиждень - щовівторка і щоп'ятниці. Виліт з Харкова о 13.10, посадка в Шарджі - о 19.40. Виліт з Шарджі о 9.10, посадка в Харкові - о 12.10 (час - місцевий). Зимовий розклад почне працювати з 27 жовтня.

Як зазначив генеральний директор ТОВ "New Systems AM" (компанія - оператор аеропорту, входить до групи "DCH" Олександра Ярославського), безпересадкові рейси Харків - Шарджа почалися восени 2011 р. "Популярність рейсу весь час зростала, сьогодні він виконується раз на тиждень. Ми впевнені, що за кілька місяців, коли в Еміратах почнеться новий туристичний сезон, квитки будуть ще більш затребувані. Тому збільшення кількості рейсів - логічне рішення", - зазначив Васильченко.

За його словами, вартість перельоту не зміниться і становитиме від 395 дол. (в обидва боки, включаючи всі збори). Рейс буде виконуватися на повітряних суднах "Airbus A-320", розрахованих на місткістю 162 пасажири.