На найближчій сесії Харківської міськради затвердять проект відведення земельної ділянки 0,35 га за адресою: вул.Сумська, 81 для будівництва об'єкта стаціонарної рекреації (зі знесенням нежитлового будинку). Як повідомив "SQ" начальник управління земельних відносин Харківської міськради Борис Баронін, йдеться про виділення земельної ділянки під будівництво об'єкта громадського харчування на території Центрального парку культури і відпочинку ім. Горького. Ця ділянка буде продана ТОВ "Слобожанський шлях" за 1,4 млн.грн.

Також на сесії планують затвердити проект відведення земельної ділянки площею 0,5026 га по вулиці Сумській, 134-А для будівництва багатофункціонального комплексу (зі знесенням нежитлового будинку). Продати цю ділянку хочуть ТОВ "Олівін 2010" за 1,8 млн.грн.

Окрім того, під час сесії буде розглянуто проект відведення земельної ділянки площею 0,8 га для реконструкції нежитлових будівель під торговельно-офісні приміщення по пр.Московський, 138-А. Цю ділянку за 1,6 млн.грн. продадуть ТОВ "Фірма Анда". Також затвердять проект відведення земельної ділянки на пр.Московський, 256, де планують побудувати торговельний комплекс (зі знесенням нежитлового будинку). Ця ділянка площею 0,1557 га буде продана ТОВ "Гермес 2012" за 311 тис.грн.

Окрім того, розглянуть проект відведення ділянки землі на вул.Героїв праці, 22-В площею 0,0865 га під будівництво магазину непродовольчих товарів з офісними приміщеннями. Ця ділянка буде продана ФОП Колоколова І.В. за 170 тис.грн. Також на сесії затвердять рішення про продаж ТОВ "Шайр" земельної ділянки площею 0,0417 га на вул.Петровського, 22 за 200 тис.грн., де буде побудований багатофункціональний комплекс.