Нежитлова будівля колишнього дитячого садка (Харків, вул.Соколова, 41), яка знаходиться на балансі ДП "Завод "Електроважмаш" (Харків), виставлена на приватизацію. Про це повідомляється на сайті Регіонального відділення по Харківській області Фонду держмайна України. Зараз будівля дитсадка знаходиться в оренді у суб'єкта підприємницької діяльності фізичної-особи О.Журавченка.

За даними сайту, всього на приватизацію в 2011 р. виставлено 55 об'єктів малої приватизації. Серед яких нежитлова будівля площею 1,9 тис.кв.м по вул.Енгельса, 9 (Харків), яка знаходиться на балансі Управління містобудування та архітектури Харківської облдержадміністрації (ХОДА). Будівлю вирішено приватизувати шляхом викупу. Шляхом викупу планується також приватизувати цілісний майновий комплекс "УкрНДІлітмаш" (вул.Чернишевського, 66). На аукціоні планується приватизувати майновий комплекс спецуправління з ремонту засобів автоматизації і систем управління "Орггазавтоматика" (вул.Дарвіна, 20). На аукціон також виставлено Харківське БМУ № 4 цивільної авіації (вул.Нестерова, 2) і Харківський державний дослідний завод "Агромаш" (пр. Гагаріна, 201, балансоутримувач - ТОВ "Схід Ліз").

На аукціон з продажу об'єкта із земельною ділянкою буде виставлена нежитлова будівля (площа - 59 кв.м) на вул.Цементній, 8. Балансоутримувачем будинку є ТОВ "Метконсервіс". Усього із земельними ділянками планується приватизувати 15 об'єктів. Шляхом викупу буде приватизовано нежитлову будівлю на вулиці Сумській, 43 (площа - 1,15 тис.кв.м), яка знаходиться в оренді у ТОВ "Фортуна ЛТД". Баллансодержатель будівлі - управління архітектури Харківської облдержадміністрації. На аукціон буде виставлено також цілісний майновий комплекс ДП "Центральне конструкторсько-технологічне бюро" (пр. Гагаріна, 98).