Компанія "Дорожнє будівництво "Альтком" завершила капітальний ремонт низки ділянок автошляхів міста Харкова. Зокрема, як повідомив "SQ" начальник управління з будівництва, ремонту та реконструкції Харківської міськради Володимир Рибаков, фахівці компанії цього року повністю капітально відремонтували свої ділянки на Салтівському шосе і на вул.Богдана Хмельницького.

"Наступного року "Альтком" закінчить ремонт вул. Польової, де залишилося прокласти тротуари, пр. 50-річчя ВЛКСМ, де потрібно закінчити укладання 20 тис.кв.м покриття, та пр. 50-річчя СРСР. Також компанія планує відремонтувати дорожнє покриття по вул. Богдана Хмельницького та пл.Повстання до вул.Тарасівської, а звідти до Московського проспекту. Крім того, буде відремонтовано перехрестя Салтівського шосе та пр. 50-річчя СРСР", - зазначив В.Рибаков. За його словами, укладання асфальту і прокладання інженерних мереж розпочнеться навесні.

Як повідомив начальник ділянки з будівництва компанії "Альтком" Ігор Салій, цього року загальна протяжність відремонтованих компанією міських доріг Харкова склала 7 км. Загальна площа оновленого покриття - 82,5 тис. кв.м. "Цього року в Харкові компанія "Альтком" укладала покриття з щебенево-мастичного асфальтобетону ЩМА-15, що набагато міцніше і якісніше звичайного асфальтобетону", - підкреслив І.Салій.

Довідка "SQ". Фінансово-промислова група "Альтком" включає в себе низку підприємств, які видобувають і переробляють сировину, а також виготовляють матеріали для будівництва об'єктів енергетики, промисловості, автодоріг. Група представлена в 12 областях України. До складу групи входять компанії "Альтком-Керам", "Альтком-Нерудпром", "Альтком-Стоун", "Альтком-Бетон", "Альтком Інвест-буд", "Альтком-Трансмеханізація", "Альтцем" і "Дорожнє будівництво "Альтком".