Служба безпеки України (СБУ) на митному переході в м.Чоп Закарпатської обл. затримала мера Ужгорода Сергія Ратушняка з 2,5 млн.дол. і документами міськради. Про це повідомило інформагентство "РБК-Україна" з посиланням на народного депутата від фракції Партії регіонів Владислава Лук'янова.

За словами нардепа, така інформація отримана від джерела в правоохоронних органах. В.Лук'янов зазначив, що за його інформацією в автомобілі мера було виявлено 2,5 млн.дол. готівкою і велика кількість папок з інформацією про діяльність міськради. "На жаль, поки нам не вдалося підтвердити або спростувати цю інформацію", - зазначив В.Лук'янов.

Довідка "SQ". C.Ратушняк у 2002-2006 рр. - депутат Верховної Ради України IV скликання, член комітету ВР з питань правової політики. Був членом фракцій і груп "За Єдину Україну!", "Народовладдя", "Демократичні ініціативи", "Наша Україна", "Регіони України", Народної партії. З 2006 р. - міський голова Ужгорода. У 2010 р. балотувався на пост президента України і набрав 0,12% голосів виборців.