Більше 300 представників з 20 країн візьмуть участь у міжнародному форумі "Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи", що відбудеться 17 вересня в Харкові. Про це 13 вересня повідомив журналістам заступник голови Харківської облдержадміністрації Юрій Сапронов.

За його словами, у форумі також візьмуть участь офіційні делегації Бєлгородської, Курської, Московської та Оренбурзькій області Росії. На форумі планують підписати програми торгівельно-економічного співробітництва Харківcкой області з Білгородською та Курською областями.

Як повідомив Ю.Сапронов, у форумі візьмуть участь посли Азербайджану, Словаччини та Естонії, а також торгівельні представники Австрії, Вірменії, Угорщини, В'єтнаму, Індонезії, Китаю, Польщі та Росії. На форумі планують виступити заступник директора Європейського банку реконструкції та розвитку по Україні Грем Хатчінсон, голова держкомітету України з питань науки, інновацій та інформатизації Володимир Семиноженко, перший заступник Держкомітету з інвестицій та розвитку Андрій Симоненко, виконавчий директор Російської асоціації та венчурного інвестування Альбіна Нікконен, директор Інституту економіки та прогнозування Національної академії наук України Валерій Геєць. У рамках форуму буде представлено "Книгу інвестора", що розповідає про Харківську область.