Рятувальники Північно-Осетинського пошуково-рятувального загону 18 вересня досягли місця стоянки альпіністів із Харкова, які припинили спуск із вершини гори Казбек у зв'язку із загибеллю керівника групи. Про це повідомив сайт Головного управління МНС Росії у Північній Осетії. Рятувальники почали евакуацію групи. Роботи проводяться в умовах негоди - туман, нульова видимість. Сьогодні після опівдня планується доставити альпіністів на рівнину.

Інформація про загибель керівника групи підтвердилася. Тіло загиблого альпініста знаходиться на схилі, на висоті 5 тис. м, у 30 метрах від вершини. У роботах із транспортування тіла в долину будуть задіяні рятувальники, що пройшли акліматизацію для роботи на висоті 5 тис.м. За даними Харківського альпклубу, загиблий - Ігор Логвинов, 1953 р.н.

Довідка "SQ". 16 вересня о 21.40 оперативному черговому Північно-Осетинського пошуково-рятувального загону надійшло повідомлення від харків'янина про те, що на його стільниковий телефон прийшло SMS-повідомлення від учасників групи з Харкова, що здійснює сходження на Казбек, про загибель керівника групи. 17 вересня для проведення пошуково-рятувальних робіт на місце загибелі альпініста вийшла група з чотирьох рятувальників.