"Час"
"Кому війна, а кому - мати рідна...". Міністерство закордонних справ України наполегливо рекомендує нашим співвітчизникам утриматися найближчим часом від поїздок до Єгипту, адже ситуація в цій країні продовжує залишатися напруженою.

Читайте також у номері: "Український полуденок в Давосі". Минулої неділі в Швейцарії завершив свою роботу Всесвітній економічний форум у Давосі.

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"У Харкові курсові та дипломні купують в основному заочники". У ВНЗ починається пора держіспитів та активна фаза підготовки до захисту дипломів. "Комсомолка" з'ясовувала, наскільки чесно студенти сьогодні пишуть свої дипломні та курсові роботи і скільки коштує написати таку роботу на замовлення.

Читайте також у номері: "Підвищувати тарифи будуть раз на рік". На думку губернатора Михайла Добкіна, "ритм" зростання тарифів повинен бути приблизно таким,

"Сьогодні"
"За харків'янами стежать будинку, в маршрутках і на вулиці". Відеокамери розмножуються по всьому Харкову з неймовірною швидкістю. "Очі" є всюди - на вулицях, у громадському транспорті і навіть у звичайних житлових будинках. Нещодавно приховані камери з'явилися і в маршрутках, щоб стежити як за водіями, так і за пасажирами, стверджує автор статті.

Читайте також у номері: "Біатлоністка з Пермі стала харків'янкою". Харківська земля продовжує притягати видатних людей. Навесні в першу столицю на ПМЖ переїде надія українського біатлону Наталія Бурдига. 27-річна дівчина під завісу минулого року змінила російське громадянство на українське, а в нашій країні вибрала Харків.