Міні-футбольний клуб (МФК) "Локомотив" (Харків) 18 вересня в рамках третього туру чемпіонату України серед команд Вищої ліги сезону 2010/2011 рр. виграв у Львові у чинного чемпіона країни МФК "Тайм" з рахунком 7:4. Про це "SQ" повідомили у прес-службі МФК "Локомотив". У команді переможців голи забили Євген Клочко (1-а хв.), Дмитро Сорокін (6-а, 20-а), Віталій Одегов (17-а), Сергій Журба (35-а), Дмитро Федорченко (38-а, 40-а). У МФК "Тайм" відзначилися Максим Павленко (16-а), Дмитро Бондар (21-а), Олександр Кондратюк (29-а) і Сергій Якунін (35-а).

Після трьох турів "Локомотив" займає в турнірній таблиці друге місце, набравши в двох матчах максимальну кількість очок - 6. На першому місці йде МФК "Єнакієвець" (Єнакієве, Донецька обл.) - 7 очок після трьох ігор. За "Локомотивом" йдуть "Кардинал" (Рівне), "Ураган" (Івано-Франківськ) та "Енергія" (Львів), які провели у чемпіонаті по три матчі і мають по 6 очок.

Інший представник Харкова - МФК "Моноліт" - у третьому турі на майданчику харківського спорткомплексу "Каразінський" здобув свою першу перемогу в чемпіонаті. З рахунком 2:1 він обіграв ТВД (Львів). У харків'ян відзначилися Максим Аветисян (18-а хв.) та Едуард Кулик (33-я), в команді гостей - Роман Кордоба (11-а). Після трьох турів "Моноліт" з трьома очками займає 8-е місце.

Довідка "SQ". Матчі четвертого туру чемпіонату відбудуться 22 вересня. "Моноліт" в Рівному зіграє з місцевим "Кардиналом", а "Локомотив" у Палаці спорту "Локомотив" ім. Г.Кірпи прийматиме донецький МФК "Шахтар" (початок матчу - о 14.00).