Двенадцать харьковчан стали призерами Кубка Украины по таиландскому боксуФінал Кубка України з таїландського боксу Муей Тай відбувся 15-17 жовтня в Харкові, в спорткомплексі ШВСМ (вул.Динамівська, 5А). У змаганнях брали участь 140 спортсменів (18 команд) з 26 міст України. У рамках фіналу Кубка відбулося 72 бої в різних вагових категоріях.

Харків представляли чотирнадцять спортсменів. За результатами турніру дванадцять із них зайняли призові місця. Зокрема, майстер спорту Володимир Артеменко (вагова категорія до 71 кг) і майстер спорту міжнародного класу Дмитро Безус (91 кг) стали переможцями фіналу Кубка в своїх категоріях. Майстер спорту Кирило Нікокошев (57 кг) та кандидат у майстри спорту Станіслав Пержановський завоювали срібні медалі турніру. Бронзові медалі до скарбнички харківської команди принесли майстри спорту Дмитро Костенко (63,5 кг), Олександр Бруславець (75 кг), Володимир Непочатов (91 кг), кандидати у майстри спорту Рустам Сафаров (63,5 кг), Сергій Зайченко (91 кг ) і Максим Сукачов (91 кг), тайбоксери першого розряду Лариса Подорожна (46 кг) та Ярослав Андрієнко (57 кг). Харків'яни майстер спорту Енвер Юнусов (60 кг) і першорозрядник Роман Криля (91 кг) зайняли четверті місця у своїх категоріях.

У загальнокомандному заліку Харківська область посіла третє місце. На першому місці - команда Одеської області, на другому - Дніпропетровська область.

За результатами фіналу буде сформована національна збірна з таїландського боксу, яка вирушає в листопаді на чемпіонат світу до Таїланду.

Паралельно з фіналом Кубка України проходив чемпіонат України з таїландського боксу серед юніорів. Команда харків'ян у загальному заліку турніру посіла третє місце.