Конференції Харківських обласної та міської організацій Партії промисловців і підприємців України (ПППУ), які пройшли 1 жовтня, затвердили кандидатів у депутати обласної і міської рад за партійними списками і мажоритарним округам.

Як повідомили "SQ" у міській партійній організації, до першої п'ятірки кандидатів у депутати міськради, як за партійними списками, так і за мажоритарними округами увійшли голова обласної організації ПППУ Володимир Шемет, директор НВО "Алголь" Сергій Наумов, гендиректор ТОВ "Колос" Ігор Марцишенко, регіональний представник ПП "Надія" Юрій Мірошник, головний спеціаліст АТ "Українська пожежно-страхова компанія" Лілія Кім.

До першої п'ятірки кандидатів у депутати облради за партійними списками увійшли директор ПП "Аптека "Славутич" Андрій Саносян, директор ЗАТ "Ремонтно-будівельна компанія" Ігор Андронов, приватний підприємець Артем Кулик, в.о. начальника Дергачівського управління земельних ресурсів В'ячеслав Мірошниченко та приватний підприємець Вікторія Лоєвська. За мажоритарною системою до облради від обласної організації ПППУ буде балотуватися директор ЗАТ "Ремонтно-будівельна компанія" Ігор Андронов.

Довідка "SQ". ПППУ створена у лютому 2000 р. Харківська обласна організація ПППУ створена 24 квітня 2001 р. На 1 жовтня Харківська обласна організація ПППУ налічує близько 21 тис. членів партії, міська - більше 11 тисяч.