Харківська облорганізація політичної партії "Сильна Україна" висунула 68 кандидатів в депутати Харківської облради за мажоритарними округами і 68 - за партійним списком. Про це повідомили "SQ" в прес-службі облорганізації.

Партійний список до облради очолив голова облорганізації "Сильної України" Андрій Моченков. Також до першої десятки списку увійшли президент обласного фонду "Турбота" Людмила Давидова, гендиректор ВАТ "Харківський електротехнічний завод "Укрелектромаш" Олександр Колесников, директор ПП "Аркада" Сергій Глобенко, голова наглядової ради ВАТ "Універсал" Володимир Гурко, підприємець Дмитро Горло, підприємець Євген Власов, заступник директора ТОВ "ФК" Інвеста "Юрій Животченко, доцент кафедри Харківського національного університету радіоелектроніки Шахін Омаров і віце-президент АТ "УПЕК" Сергій Нестругін.

У прес-службі також відзначили, що перша трійка кандидатів з партійного списку має намір балотуватися і за мажоритарними округами. Також від "Сильної України" буде балотуватися екс-начальник управління сільського господарства Харківської облдержадміністрації, нині - голова наглядової ради агрофірми "Киселі" Сергій Лобас.