Концерт українського гурту "Бумбокс" у фан-зоні на пл. Свободи в Харкові відбудеться сьогодні, 20 червня. Початок концерту - о 19:00. Як повідомила "SQ" керівник медіацентру харківської фан-зони Тетяна Острогляд, вхід на концерт коштуватиме 50 грн., для відвідувачів VIP-зони - 250 грн. Квитки продаються в касах біля входу до фан-зони. Для акредитованих журналістів - вхід безкоштовний.

25 червня відбудеться концерт учасника американської групи "Black Eyed Peas" Taboo, а також московського електропоп-проекту "Tesla Boy", київської групи "GORCHITZA" і групи "Awesomatic". Вхід на цей концерт буде коштувати 100 грн., для відвідувачів VIP-зони - 300 грн.

Довідка "SQ". Нагадаємо, концерт британського музиканта Fatboy Slim у фан-зоні на площі Свободи в Харкові, запланований на 26 червня, не відбудеться. Як повідомила "SQ" Т.Острогляд, музиканта не влаштували умови, на яких з ним домовлялися про концерт.

На церемонії закриття Євро-2012, яка пройде 1 липня, в харківській фан-зоні виступлять Руслана, "Tomato Juice", Ліза Вассабі і В'ячеслав Сінчук.

Фан-зона на пл. Свободи працює під час проведення чемпіонату Європи з футболу з 8 червня до 1 липня: в нематчеві дні - з 14.00 до 24.00, у дні проведення матчів у Харкові (9, 13 і 17 червня) фан-зона працювала з 10.00 до 1.00. У фан-зоні проходять усі основні масові заходи в рамках чемпіонату для дозвілля харків'ян і гостей міста, а також трансляція матчів на екранах.