ВАТ "Завод імені Фрунзе" (Харків) поставив Київському метрополітену продукцію на 300 тис. грн. Про це повідомили "SQ" у прес-службі підприємства. Перфолисти і лавки харківського заводу використані при створенні інтер'єрів нових станцій столичної "підземки" - "Деміївської", "Голосіївської" і "Васильківської", які будуть здані в експлуатацію в грудні цього року.

За інформацією прес-служби підприємства, до Києва були поставлені лавки на 42 посадочних місця (двох-, трьох-і п'ятимісні, односторонні і двосторонні). Разом з перфолистами сума поставки склала близько 300 тис.грн.

Довідка "SQ". У середині листопада на сайті КП "Харківський метрополітен" з'явилася інформація про те, що підприємство закупить 10 лавок для платформи станції метро. На офіційному сайті метрополітену був розміщений лист-погодження процедури закупівлі, в якому дирекція метро "узгоджує процедуру закупівлі в одного учасника конструкції лавок для платформної частини станції за рахунок коштів державного бюджету з очікуваною вартістю 630 тис.грн.".